Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mai-tilbud på genferspiss

Tilbud

13. mai 2024

Lillehammers spesialitet - genferspiss Vi har tilbud på genferspisser fra 13. mai til 1. juni hvor de koster kr 30, eller kr 69 dersom du vil ha med en kopp kaffe i tillegg. Hvis du ikke har smakt denne kaken før, anbefaler vi deg å benytte anledningen nå. Velkommen til oss! Kubbelysholder fra Nor ...

Les mer...

Påsmurte speltputer

Tilbud

23. april 2024

Tilbud Frem til 11. mai tilbyr vi deg påsmurte speltputer til kr 59. Speltputene er et nytt produkt hos oss og er laget av surdeig. De selges hver dag utenom mandager.  

Les mer...

Påsketilbud

Tilbud

11. mars 2024

Wienerbrød Vi starter påsken tidlig med tilbud på wienerbrød med appelsin og sjokoladebiter. Kr 27 (ta med) Kr 29 (spise hos oss) I tillegg selger vi forskjellige påskefigurer i marsipan.  

Les mer...

Romjulas tilbud

Tilbud

26. desember 2023

Julebakst I romjula selger vi alt av julebakst til halv pris.  Vi selger for eksempel bokser med: Pepperkakehjerter til kr 42,50 Sirupssnipper til kr 45 Brune pinner til kr 45 Vi har også 4-ringers kransekaker til kr 60, marsipanfigurer og donuts til kr 17,50.

Les mer...

Julekuler vektor

Ukas tilbud

Tilbud

28. november 2023

Kom i julestemning med kransekakestang   Nå selger vi kransekakestang med kaffe til kr 56. Velkommen til oss!  

Les mer...

Black week figur

Black week-tilbud

Tilbud

21. november 2023

Black week-cupcakes Vår konditor har laget en egen black week-cupcake som vi selger kun denne uka. Du får en kake for kr. 35, og to for kr. 60.  

Les mer...

Tilbud på skolebrød

Tilbud

17. oktober 2023

 

Kanelboller

Tilbud på kanelboller

Tilbud

3. oktober 2023

Kanelbollens dag Onsdag 4 oktober er det kanelbollens dag, men vi har derimot tilbud på kanelboller til og med lørdag 7 oktober. De koster kr. 26 per stykk, kr 48 inkludert kaffe. Fakta om kanelbollen Man tror at kanelbollen først kom til Norge via hanseatene i Bergen, mens svenskene mener at de v ...

Les mer...

Høstbilde

Oktobertilbud

Tilbud

29. september 2023

Tilbud på eplekake   Hva er vel koseligere enn å dra på bakeri om høsten? Vi feirer høsten med eplekake laget med nydelige norske epler fra Ring. Eplekaka koster 45 kroner. Vil du ha kaffe til kaka koster det kr 75. I gågateavdelingen kan du også få is til kaka. Tilbudet varer ut oktober. Vi ...

Les mer...

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn