Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Historikk

Granum bakeri og konditori ble åpnet 3. juni 1991 av Magne og Bera Granum i Storgata 126 på Lillehammer. November 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. I 1996 utvidet vi med et nytt bakeriutsalg med konditori midt i gågata (Storgata 65).

Målet til Magne og Bera var en liten familiebedrift, men kundemassen økte raskt og i dag har bakeriet 14 ansatte. Datteren Hilde ble involvert i bakeriet fra starten av. Først ved siden av sin vanlige jobb før hun etter hvert tok over som daglig leder.

I 2023 tok døtrene Hilde og Berit over bedriften, og etter en aksjeutvidelse samme år kom Knut Arve Granum (fetter) og Jill Hege Sjøhaug også inn som eiere.

Avisoppslag i Dagningen om åpningen av Granum bakeri

Avisoppslag i Stikka om åpningen av avdelingen i gågata

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn