Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Historikk

Granum bakeri og konditori ble åpnet 3. juni 1991 av Magne og Bera Granum i Storgata 126 på Lillehammer. November 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. I 1996 utvidet vi med et nytt bakeriutsalg med konditori midt i gågata (Storgata 65).

Målet til Magne og Bera var en liten familiebedrift, men kundemassen økte raskt og i dag har bakeriet 14 ansatte. Datteren Hilde ble involvert i bakeriet fra starten av. Først ved siden av sin vanlige jobb før hun etter hvert tok over som daglig leder.

I 2023 tok døtrene Hilde og Berit over bedriften, og etter en aksjeutvidelse samme år kom Knut Arve Granum (fetter) og Jill Hege Sjøhaug også inn som eiere.

Jill Hege har lang fartstid og mye erfaring innen personalledelse og salg. Hun har personalansvaret i Granum Bakeri og leder avdelingen i gågata.

Knut Arve jobbet i bakeriet fra 1999 til 2019. Nå er han tilbake som medeier. Bakeriet vil nyte godt av hans erfaring, kunnskap og stå-på vilje.

Avisoppslag i Dagningen om åpningen av Granum bakeri

Avisoppslag i Stikka om åpningen av avdelingen i gågata

Nye og gamle styremedlemmer

Fra venstre: Knut Arve Granum, Jill Hege Sjøhaug, Berit Granum, Hilde Granum, Bera Granum, Magne Granum

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn