Produkter
SIKKER LAGRING
Etter henting må kremkaka raskest mulig på kjøl. Den må lagres i kjøleskap, "kald kjeller" er ikke kaldt nok. La kaka stå i asken i kjøleskapet. Er det ikke plass til asken, sett kaka lengst mulig unna vifta. La kaka stå på kjøl fram til servering. Blir det mot formodning noe igjen, bør restene på kjøl raskest mulig.
På sommertid og dager med høy luftfuktighet er det spesielt viktig å følge rådene over. På sånne dager vil marsipanen fort begynne å "svette".
MARSIPANKAKE - BLØTKAKE MED KREM
Lages i mange størrelser, fra 6 til 60 biter. Vi kan også lage større, men da går de ikke i en kakeask. Standard fyll er ekte kremfløte tilsatt vaniljepulver samt jordbær og valnøtter. Annet fyll etter ønske, f.eks. bringebær, aprikos, banan eller ananas.
Vi kan trykke motiv på kaka! Send et bilde, logo, tegning eller annet på mail et par dager før kaka skal hentes, så ordner vi dette. Mailadresse hilde@granumbakeri.no.
CATERING
Vi leverer gjerne snitter til selskapet ditt!
Påleggslag varierer, men her er noen bilder (trykk for større bilde).
KRANSEKAKE
Kransekakene lages i 10, 15 eller 18 ringer, ferdig montert og påsatt pynt. Vi selger også byggesett, med eller uten pynt.
FESTKAKER
På bestilling kan vi lage f.eks. marsipankaker, kremkaker, ostekake, fromasjkake, gulrotkake, oreokake, eplekake, fyrstekake, sjokoladekake, hvete- og wienerkringle, waelskringle, svisketerter og romkake - til både hverdag og fest!
GLUTENFRIE PRODUKTER
Vi har glutenfrie brød og thebrix. På kakefronten har vi bringebær fromasjkake (enkle biter eller 20 biters hel kake), jordbær- eller mandarinkake med ostekrem (enkle biter - se bildet, disse er innkjøpt fra ekstern leverandør), kokosrull, kokosbolle og blåbærmuffins. Utvalget kan variere. Noen av disse kakene er også laktosefrie.
GENFERSPISS
En spesialitet på Lillehammer - som du må smake! Laget av blant annet malte mandler og med et godt lag bringebær inni.
PÅSMURTE PRODUKTER
Vi har et godt utvalg i påsmurte produkter! Ostebrix og horn, ciabatta og baguetter, rundstykker og multifirkanter, rømmevafler, sveler med mer. Av pålegg kan du velge mellom blant annet ost, skinke, salami, spekeskinke, brie, kyllingsalat, kyllingkjøtt, reker, italiensk salat, egg og bacon. Utvalget varierer!
Ønsker du å smøre maten selv, har vi et lite utvalg av kuvertpålegg.
GJÆRBAKST
Hos oss blir gjærbaksten bakt på "gamlemåten" hvor deigen får tid til å hvile før steking. Våre produkter er ikke bakt på linjer og bånd, men rett og slett for hånd.
DIAPRODUKTER
Vi lager bløtkake med sukkerredusert krem i 8 biters kaker og større. Vi har også dia formkaker og muffins.