Produkter

SIKKER LAGRING VED HØY VARME - HØY LUFTFUKTIGHET:
Når det er varmt eller høy luftfuktighet, kan marsipanen fort svette.
Følgende råd kan hindre dette:

  • Etter henting må marsipankaka raskest mulig på kjøl.
  • Lagres i kjøleskap, ikke "kald kjeller"...
  • La kaka stå i asken i kjøleskapet.
  • Er det ikke plass til ask, sett kaka lengst mulig unna vifta i kjøleskapet.
  • La kaka stå på kjøl helt til den skal spises!


MARSIPANKAKE - BLØTKAKE MED KREM
Lages i mange størrelser, fra 6 - 50 biter (større ved behov). Standardfyll er ekte kremfløte tilsatt vaniljekrem, samt jordbær og valnøtter. Annet fyll etter ønske, f.eks. bringebær, aprikos, banan eller krokan. Vi kan trykke bilde på kaka. Lever inn et foto, en logo, barnetegning (eller hva som helst annet) et par dager før kaka skal hentes, så ordner vi resten.

KRANSEKAKE
Kransekake lages med 15 og 18 ringer. Du kan få kaken ferdig oppsatt og pyntet,
eller som byggesett (pynt inkl.). Ønsker du å bake selv, selger vi kransekakemasse og pynt.

FESTKAKER
Vi har f.eks. eplekake, fyrstekake, gulrotkake, ostekake, sjokoladekake, hvete- og wienerkringle, waelskringle og romkake. Fromasjkake pyntet med friske
bær og frukter er populært om sommeren. Vi baker kaker tilpasset både hverdag og fest.
Til høyre er bilde av en kake laget til Museumskafèen. Sjokoladekake formet som et flygel.
 
GLUTENFRIE PRODUKTER
Vi har glutenfrie brød, glutenfri ostekake, fromasjkake og mandelstang. Kransekaker er også glutenfrie.

GENFERSPISS
En spesialitet på Lillehammer. Prøv genferspiss, kake laget av malte mandler og fylt med bringebær.

PÅSMURT
Godt utvalg i påsmurt mat: thebriks, rundstykker, ciabatta, maisputer, croissant, baguetter, flerkorntriangler, lavkarbobrix, rømmevafler, sveler m.m. Av pålegg kan du velge mellom ost, skinke, salami, spekeskinke, kylling/karrysalat, rekesalat og reker, brie, egg og bacon med mer. Andre påleggslag kan skaffes hvis ønskelig. Ønsker du å smøre maten selv, kan vi tilby diverse kuvertpålegg samt diverse juice- og melkeprodukter.

GJÆRBAKST OG KAKER
Hos oss blir gjærbaksten bakt på "gamlemåten" hvor deigen får tid til å hvile før steking. Dette tilfører bakevarene en god smak. Vi har et meget godt utvalg av brød og kaker. Vi har 28 brødslag og 8 loff-typer. Ingen av våre brød inneholder sukker (unntatt grovbrød med sirup).

DIAPRODUKTER
For diabetikere kan vi lage bløtkake m/krem - enkle biter eller hele kaker. Ellers kan vi tilby formkake, diakringle, muffins m.m.